#22/100 – Jobba med social innovation och samhällsentreprenörskap?

ashokaHelt plötsligt dimper det in flera jobb- och praktik möjligheter från flera verksamheter med fokus på socialt entreprenörskap i Sverige!

Brinner du för samhällsutveckling, för att lösa globala samhällsproblem genom nya, innovativa lösningar/tjänster/produkter?Vill du vara med om att bidra till detta växande, internationella område – fast med lokal förankring? Sök då någon av nedan tjänster:

 

Ashoka Skandinavien
…söker Chefsassistent/Kontorsansvarig
Vi söker nu en driven, lösningsorienterad och självständig assistent till vår Skandinavienchef – en roll som innehåller ett brett spektra av arbetsuppgifter och som passar dig som är en van och självgående organisatör med sinne för både helhet och detaljer.
Läs hela platsannonsen och sök här

Ashoka Skandinavien
…söker Venture & Fellowship Trainee
This person will work closely with our Venture and Fellowship Manager, playing a key role in building the systems and implementing the processes required to search, select, and support new Ashoka Fellows (leading social entrepreneurs) in Sweden, Norway, and Denmark. This person will be coordinating internal events relating to the Venture and Fellowship program as well as project-managing external events and key processes that are instrumental in identifying the leading social entrepreneurs across the region – and work with the support Ashoka provides in our fellowship program.
Läs hela platsannonsen och sök här

Social Initiative
…söker en praktikant som brinner för att förändra världen på ett effektivt sätt
Du skräms inte av ord som resultatuppföljning och har samtidigt ett engagemang att förbättra livsvillkoren för utsatta människor i världen. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete eller studier utomlands.
Läs hela platsannonsen och sök här

Retoy
…söker en driven och lekfull projektledare
Retoy är ett socialt företag, som består både av en Insamlingsstiftelse och ett aktiebolag. I dagsläget är vi fyra anställda som tillsammans med lokala Retoy-ledare, Retoy-volontärer och våra samarbetspartners skapar förutsättningar för att så många barn som möjligt ska leka sig till en bättre värld med oss. Nu behöver vi förstärka vårt team med en driven, kreativ och lösningsinriktad projektledare. Du kommer att arbeta nära vår grundare och VD, Soledad Piñero Misa, med att skala upp Retoy’s Leksaksbytarbazarer och Leksaksbytarkalas.
Läs hela platsannonsen och sök här

Det här är inlägg 22 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar

Advertisements
This entry was posted in samhällsentreprenörskap and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #22/100 – Jobba med social innovation och samhällsentreprenörskap?

  1. Laura says:

    Kul att de söker folk 🙂 nya jobb behövs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s